september 28, 2009

september 26, 2009

Hygge-hjemme-fredag & fest-tøse-lørdag

Denne weekend indeholder lidt af det hele.
Først en fredags hygge aften med prinsen, god middag og idol.
I aften bliver det tøse-fest med taco middag og Globen's Ladies Night. Høje hæle, alkohol og 4 skøre tøser. Det kan kun gå galt.

september 20, 2009

En flyvende hund?

Endelig tilbage i træningscentret. Så skønt med en times svedig dans.
Kastede mig endda for første gang nogensinde ud i en omgang power yoga. HJÆÆÆLP! Mens alle andre kunne få begge ben bagved ørene og få panden i gulvet i lotus stilling forsøgte jeg at forstå forskellen mellem stående (flyvende?) hund og kriger A. Jeg er stiv som en pind. Hahahaha.

september 19, 2009

It wasn't me!

Hahahahaha!

Home very sweet home

Endelig en weekend på hjemmebane.
Fredag aften blev jeg modtaget med åbne arme og en stor, flot buket blomster. Længe leve romantikken. Plus point til svenskeren.
Idag har vi gået tur i det herlige solskin, shoppet og lavet en ordentlig omgang lasagne.
Fik endelig købt drømmetasken fra Mandarina Duck. Så nu kan business rejserne bare komme an!!

september 18, 2009

Tunesien

Lynvisit i Tunesien. Hotelbesøg, manager møder, lange luncher, gåtur på stranden og gode middage. Igår blev det også til et par mojitos og en meget skræmmende oplevelse hvor jeg blev overfald af en MONSTER græshoppe på rummet.
Nu skal den sidste lunch indtages og så sætter vi kurs mod Stockholm. Glæder mig så meget til at komme hjem. Hjem til prinsen, min egen seng, hjem til Bib og min træning. Kan man have hjemvé som 27-årige?

september 15, 2009

Teknikkens vidunder

Sidder i kontorsmøde over nettet med kollegerne i Sverige. Kan kun høre hvert andet ord af hvad der bliver sagt. Det er ret svært at have en diskussion på den måde. Og det kan gå grueligt galt hvis man skal gætte sig frem...

Mor's mobil har afgået ved døden så vi skal finde en ny og levende til hende idag. "Diamant" håndtagene jeg bestilte over nettet til mor's kommode kom idag. Og igår fik vi købt tapet til en anden kommode samt lamper til kontoret. Billeder kommer når alt er klart.

september 13, 2009

Gør-det-selv

Idag har vi samlet møbler, kigger på billetter til australien og fengh shui'et helt vildt i mors stue. Det bliver bare bedre og bedre.

september 11, 2009

Republic of Fritz Hansen

Hygger i Danmark og passer på mor's knæ! Eller faktisk hele mor. Det går allerede frem af og idag har vi været på en lille gåtur. Ude og lufte krykkerne. Vi kørte også en tur ind til REPUBLIC OF Fritz Hansen. Hvorfor koster fede designer møbler så mega meget? Urimeligt.
Og nu er jeg officielt helt visdomstand-løs! YES. Fik hevet den sidste ud idag. Og fik ros for de fine tænder. Jeg elsker at gå til tandlægen:)


september 08, 2009

London Baby!

Et lille udpluk af alle skøre, sjove, fantastiske og spændende ting vi foretog os i London











september 07, 2009

Back again

Så er vi back in Sweden again. Det har virkelig været en helt fabuloso ferie.
Vender tilbage med historier og billeder fra London snarest.
Arbejde imorgen, Danmark på onsdag og derefter Tunesien. Det virker som en umulig opgave at få quality time med Bib. Vi satser på næste måned?!
Nu er det på hovedet i seng. Imorgen kommer Magda og bebsen på lunch date. Can't wait.
Sov godt.

september 04, 2009

Shopping big time

Ny dag, nye (shopping) muligheder. Vi startede med at slå et smut forbi Harrods og fortsatte derefter til Oxford Street. Tiden fløj afsted, poserne blev mange og armene blev lange.
Jeg elsker London. Vi måtte selvfølgelig også gå på en rigtig engelsk pub og spise en autentisk engelsk frokost bestående af Fish 'n Chips. Mums.
Nu skal jeg dulles lidt op, på med de høje hæle og så skal vi på Boxwood Café efterfulgt af cocktails i SoHo.

september 03, 2009

Ben den Store

Det er virkelig dejligt at være i London.
Idag har vi været rigtige turister og kørt centrum rundt i en open-roof turist bus. Har fået set det meste i forbifarten og stået af flere gange for at drikke kaffe og ikke mindst afternoon tea. Big Ben, Westminster Abbey, Trafalgar Sqaure, Sankt Pauls Cathedral, Hyde Park med speakers corner, London bridge, tower bridge, The London Eye, Buckingham palace og meget mere. Been there, done that! Og selvfølgelig fik vi lidt sol, lidt regn, lidt sol, lidt regn og så en masse sol og en herlige eftermiddag med en lille gåtur på shoppinggaden over alle shoppinggader, Oxford Street. Og jeg er et par sko rigere. Imorgen skal den gade udforskes mere grundigt.
Middag på Indisk restaurant og Mojito på TigerTiger Bar i SoHo. London er virkelig international.
Vi fik endda forvildet os ind i et gay/lesbian kvarter hvor der sad piger og tungekyssede og mænd hånd i hånd på de mange gade cafeér. Og nå ja, sex butikker i overflod og alt i kvarteret var prydet af Pride farver. Hvilken dag!
Imorgen skal vi shoppe og spise på Gordon Ramsay's restaurant. Har høje forventinger...

september 01, 2009

Over & Out

Er igang med at pakke, vaske, skype og maile.
Snart er vi i London og vi skal nyyyyde hvert øjeblik. Tilbage på mandag. Over & Out!